Nederlands English
De Barones van Leyden – Hotel in Leiden
 
Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Luxe is uitgerust ontwaken
in bruisend Leyden

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Laat u verrassen en ons voor u zorgen

Laat u verrassen
en ons voor u zorgen

Comfort is meer dan een goede nachtrust alleen

Comfort is meer dan
een goede nachtrust

Net dat beetje meer

Net dat beetje meer

Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Luxe is uitgerust ontwaken
in bruisend Leyden

Luxe is; uitgerust ontwaken in bruisend Leyden

Luxe is uitgerust ontwaken
in bruisend Leyden

Vijf bijzondere hotelkamers in Leiden

Onze vijf authentieke hotel suites zijn voorzien van; queensize boxspring bedden (double of twin), douche en toilet met shampoo en douchegel, flatscreen TV, Nespresso koffie- en theefaciliteiten, föhn, kluisje, minibar en gratis WiFi. U kunt tevens gratis gebruik maken van de sauna en whirlpool. De kamers in ons grachtenpand zijn verdeeld over drie etages, die met trappen en een lift te bereiken zijn. Indien u minder valide bent, dient u dit bij reservering aan te geven zodat wij daar zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden met de kamerindeling. Alleen in uiterste noodzaak kunnen wij specifieke kamers garanderen.

Vanaf 09:00 uur kunt u inchecken. Uw kamer is vanaf 14:00 uur gegarandeerd beschikbaar. Mocht de kamer voor 14:00 uur nog niet klaar zijn, dan kunt u uw bagage veilig bij ons achterlaten. Op de dag van vertrek, kunt u tot 12:00 uur op uw kamer blijven. Ook dan kunt u uw bagage veilig bij ons achterlaten.

Heeft u een parkeerplaats nodig? U kunt voor de deur (betaald) parkeren. Kosten bedragen €13,80 voor een dagkaart die 24 uur geldig is vanaf het moment van kopen. Na 21:00 uur is het gratis parkeren tot 09:00 uur de dag erna.

Ons uitgebreide ontbijtbuffet met a la carte menu
Voor slechts €15,50 pp serveren wij voor u ons uitgebreide en luxe ontbijtbuffet inclusief a la carte menu in de barokke 'Salon' op de begane grond. Maandag t/m vrijdag serveren wij het ontbijt vanaf 07:30 uur. Op zaterdag en zondag is dat vanaf 08:30 uur. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Andere accommodaties die wij aanbieden:

Boutique Hotel Huys van Leyden (4 sterren) 300 meter verder gelegen en heeft ook 5 charmante kamers. www.huysvanleyden.nl

De Loft
In een nabij grachtenpand, op slechts 50 meter vanaf Huys van Leyden, ligt de 'Loft'. Deze etage met uitzicht over de gracht heeft een ruime slaapkamer met flatscreen TV, een volledig ingerichte keuken met wasmachine, koelkast, magnetron en Nespresso koffie- en theefaciliteiten. Een badkamer met douche/toilet en föhn. Verder een woonkamer met flatscreen TV en eventueel drie extra slaapplaatsen. Ideaal geschikt voor langer verblijf of grotere groepen tot 5 personen. De 'Loft' ligt op de 2e etage en er is geen lift! Uiteraard helpen wij u graag met uw bagage. Het ontbijt wordt geserveerd in hotel Huys van Leyden, dat er naast ligt. Het ontbijt is NIET inbegrepen in de prijs a E15,50 pp! Inchecken geschiedt in hotel Huys van Leyden. Voor foto's klik hier.

Appartement
In een nabij gelegen appartementencomplex (nieuwbouw) beschikken wij over een appartement. Het appartement is geschikt voor 4 personen. Op nog geen 150 meter van hotel Huys van Leyden, is het gelegen aan een doorgaande weg op de 1e etage. Slapen met de ramen open kan geluidsoverlast geven! Het is bereikbaar met een lift, heeft extra dubbel glas, een ruime slaapkamer, woonkamer met eettafel, flatscreen TV, volledig ingerichte keuken met afwasmachine, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche/toilet en föhn. In de woonkamer kunnen 2 extra slaapplaatsen gecreëerd worden. Ideaal voor langer verblijf en/of gezinnen. Het ontbijt wordt geserveerd in Hotel Huys van Leyden en is NIET inbegrepen in de prijs a E15,50 pp! Inchecken geschiedt in hotel Huys van Leyden. Voor foto's klik hier.