Nederlands English
De Barones van Leyden – Hotel in Leiden
 
Luxury is, waking up fully refreshed, in lively Leiden

Luxury is,
waking up fully refreshed,
in lively Leiden

Comfort is more than just a good night’s sleep

Comfort is more than
just a good night’s sleep

Just a bit more

Just a bit more

Take some time for yourself! And let us take care of you.

Take some time for yourself!
And let us take care of you.

Luxury is, waking up fully refreshed, in lively Leiden

Luxury is,
waking up fully refreshed,
in lively Leiden

Just a bit more

Just a bit more

Guestbook

We hope you had a pleasant stay in De Barones van Leyden. Your opinion is very important to us and we would appreciate it if you want to leave a message for other guests.
Your email address will not be displayed on the website.

Message 1-5 of 21.
15-01-2018 12:06
David Peterson |
Op zoek naar een lening met spoed? Wilt u uw rekeningen en Aankoopobject (Investeringskredieten) / Bouwlening afwikkelen? Ik kan u 24 uur goedkeuring van de lening garanderen met een percentage van 2. We zijn een beleggingsmaatschappij van wereldklasse die allerlei soorten financiële diensten aanbiedt met flexibele terugbetalingsvoorwaarden en een tijdig sluitingsschema. Neem contact met ons op via e-mail voor gedetailleerde informatie. E-mail: davidpetersonloanfirm1@outlook.com
15-01-2018 09:13
adele | bempes
Hallo

Leningaanbieding tussen privé en eerlijk, gedurende 48 uur

e-mail: mirandacaprino@gmail.com
e-mail: thomas.stumpls@yahoo.com

Heeft u een commerciële lening nodig? of een persoonlijke lening? Autoleningen? Hypotheken? Ik ben mevrouw Miranda Caprino, de rekeningen in een privébank zijn al met pensioen. Ik ben vandaag klaar voor iemand die een rentetarief van 3% nodig heeft in vergelijking met 48 uur. Ik ben heel eerlijk en betrouwbaar. Neem vandaag nog contact met me op en laat me weten hoeveel je wilt betalen. Mijn kredietovereenkomsten van € 2000 - 800 000 € enz. ... Ik ben klaar om u binnen 48 uur tevreden te stellen. Door bank- en andere financiering van kredietinstellingen wordt u mogelijk afgewezen, maar ik ben blij als u geïnteresseerd bent. Aarzel niet om contact met mij op te nemen via mijn e-mail: mirandacaprino@gmail.com of per e-mail:
thomas.stumpls@yahoo.com
10-01-2018 00:05
Peter en Ellen | Amsterdam
Bij deze complimenten voor De Barones en zeker ook voor Guido.  Wat een energieke en vriendelijke uitstraling. Houd deze jongeman in ere.Hartelijke groet, Peter van Raak en Ellen van de Wiel.
12-10-2017 15:34
Tim en Tirsa | Leiden
Dag Allemaal, Dank jullie wel dat wij ons huwelijksweekend bij jullie mochten logeren. We hebben genoten, ook van jullie goede zorgen, Groet Tim en Tirsa
18-07-2017 13:44
Janneke en Henk | Voorschoten
Weten nu echt wat 5 sterren in de praktijk betekenen !. Wat een service, wat een locatie, wat een beleving en gastheerschap. Ons verblijf afgelopen weekend en de viering (Janneke 65 jaar) met high tea was helemaal top en met benadering een "10". Alles tot in de puntjes verzorgd, het klopt helemaal, zelfs het verfwerk glimt aan alle kanten en geen krasje te zien. Het moet een genot en eer zijn hier te mogen werken en het was ons een genot en eer om hier als gast (wij voelde ons de baron en barones) te verblijven. HORECA-NEDERLAND ZIE HIER HOE HET MOET !
Mannen het was geweldig EN medewerkers: ook jullie uiteraard meer dan bedankt. Veel succes met jullie levenswerk en de komende uitbreiding. Wij blijven jullie volgen.
Groet, Janneke en Henk